Individueel traject

Beginnen aan yoga of pilates kan beschouwd worden als een eerste stap op weg naar lichamelijke verandering of voor sommigen zelfs een andere levensstijl.

Ieder mens beschikt over eigen vaardigheden en krachten, en het is belangrijk dat iedereen in zijn eigen tempo kan oefenen.

De persoonlijke ontwikkelingen zijn te merken aan een steeds groter zelfvertrouwen en een zichtbaar verbeterde houding, door het trainen op eigen niveau en binnen de eigen mogelijkheden, niet door een streng rooster of een andere van buitenaf opgelegde maatstaf.

Een individueel traject, biedt een training op maat, aangepast aan de persoonlijke behoeften, wensen en levensstijl van de persoon.

Tijdens een individueel traject, raak je vertrouwd met de basisprincipes en oefeningen uit pilates en/of de houdingen yoga en wat deze voor jouw lichaam en welzijn kunnen betekenen. Na enkele weken of maanden oefenen zullen de verschillen zichtbaar en voelbaar zijn. De vorderingen zijn afhankelijk van de aard van de persoonlijke vraag of klachten, lichaamsbouw en de tijd die je aan de oefeningen kan besteden.

In de individuele trajecten welke ik aanbiedt ga ik uit van de basisprincipes van pilates en yoga. Ik combineer hierbij mijn kennis van anatomie, pilates en diverse yogastijlen, de ademhaling en ervaring met lichaamswerk tot een compleet oefenprogramma, gebaseerd is op een holistische benadering, afgestemd op de persoon. Daarbij reik ik oefeningen, aanwijzingen en suggesties aan om de oefeningen thuis eigen te maken en  te integreren in het dagelijks leven. Individuele yoga en pilates wordt volledig op de persoon en naar wens en behoefte aangepast en kan ook een combinatie zijn van beiden.

Tijdens een intake bespreken we jouw wensen, maken keuzes en een programma op maat. Daarmee gaan we aan de slag op een voor jou geschikt moment.

Voordelen van een persoonlijk traject:

•             één op één begeleiding

•             persoonlijke aandacht en advies

•             gaat uit van jouw wensen en behoeften

•             doelgericht op je eigen niveau en tempo

•             trainen op een voor jou geschikt moment

•             goed te combineren met andere sporten of activiteiten

•             biedt bewegingstools voor het dagelijks leven

•             verbetert algehele gezondheid en lichaamsbewustzijn
Privacy Statement